New Arrivals!!! Moncler Women Down 167
New Arrivals!!! Moncler Women Down 167
$2,623.99  $395.85
Save: 85% off
New Arrivals!!! Moncler Women Down 158
New Arrivals!!! Moncler Women Down 158
$2,623.99  $395.85
Save: 85% off
New Arrivals!!! Moncler Women Down 178
New Arrivals!!! Moncler Women Down 178
$2,623.99  $395.85
Save: 85% off
What Do Our Customers Said
  • Thanks so much for your such valuable shopping offer. The best quality and handcraft are what I am looking forward to get.
    ---- Susan
  • Hi, the original quality and patient customer service here are what I expect. So wonderful shopping feeling. Good deal it is.
    ---- Johnson
  • Your efficiency in delivery completed my winter life. It is amazing to receive such perfect items at so charming price. Thanks for your help.
    ---- Hebe
  • Shipping & Returns

    1. How to Ship?

    Ans: Our default shipping method is EMS, USPS, general shipping time is 6-10 business days.Tracking NO. provided and free shipping to your door.

    2. How much should I pay for the shipping?

    Ans: Free shipping via EMS/USPS/DHL Express to Countries: U.S.A, Japan, Australia, Singapore, New Zealand, France, Germany, Greece, Norway, U.K., Canada, Spain; tracking NO. provided.

    3. How long it takes for the shipment?

    Ans: It normally takes 6~10 business days for the shipment. It may takes several days delay for big festival as Christmas rush, chilly weather influence.

    4. Where to track when I get a tracking NO.?

    Ans: USA: www.sups.com or http://www.ems.com.cn/english.html. Others: Find the right tracking site here: http://www.ems.com.cn/mailtracking/e_you_jian_cha_xun.html.

    5. Why there is not any updated infomation when tracking?

    Ans: Please track it 1~2 business days later. Since it is forgeign business, EMS and usps may not able to update the information instantly. Or the package is waiting to pass custom therefor there is not much info. about it.

    6. Is there any tax fee?

    Ans: Nomally no tax fee is involved. If there is any need in some country, customers will cover the fee themselves.

    7. What should I do when I'm not home and miss the delivery(undeliverd shows at www.usps.com)?

    Ans: Please go to your local post office directly to collect your package with the tracking No. asap or contact USPS 800-222-1811 to arrange a second delivery.

    8. Why my package is sent back, what should I do to get them again?

    Ans: If the package is sent back, you can pay the shipping fee for the redelivery and we'll arrange another shipment for you.

    9. What is your return/refund policy?

    We are committed to your complete satisfaction. All ordered items here are closely to the word here "what you see on our website are what you get in 7days". Before enjoying easy exchange & return policy,you must contact us with returning shipping address before sending the items back. All items sent back to us must be in their original condition i.e. not worn, altered or washed, with all tags attached.

    All ordered items are the right items you pick here. We promise you of the right order package. So if returning right items for a refund: all returned items are subject to a 25% restocking fee. Shipping and handling charges are non-refundable.

    We do not cover the shipping cost of returns or exchanges of right order package, you will be responsible for the shipping and handling costs. Additionally, we recommend that you add tracking and insurance for your own protection, as we cannot be responsible for lost shipments.

    All returned merchandise should be sent to the shipping address we email you after you get our feedback here!

    We will issue refund to you as soon as your package arrives.

    Back
    Copyright © 2014-2018 Moncler Jackets Outlet.www.monclerjacketoutlets.us.com.All Rights Reserved.